Конкурс

Вступна кампанія 2019
Одеська національна академія харчових технологій

Перелік напрямків » 181 Бакалавр (Технології зберігання, консервування та переробки м`яса) (Технології зберігання, консервування та переробки м`яса) » Список абітурієнтів на денній формі навчання Бакалавр

Сторінку оновлено 23:18 16 Липня 2019 року.



#
ПІБ
P
Σ
С
Т
А
О
П
М
Д
1 Бродарська Анна Віталіївна 172.53 150.15 19
2 Костюк Діана Юріївна 170.16 18.8
3 Забара Іван Володимирович 159.86 135.65 18
4 Іванча Юрій Володимирович 146.33 124.55 16.1
5 Коваленко Анна Сергіївна 137.75 116.2 16.2
6 Ахмедієва Анна Дмитрівна 136.76 114.35 17.1
7 Райлян Марія Василівна 134.64 16.3
8 Білоус Вадим Сергійович 132.91 17.4
9 Майструк Данііл Володимирович 125.75 93.5 16 9
10 Грицак Дмитро Володимирович 121.64 102.95 16.3
#
ПІБ
P
Σ
С
Т
А
О
П
М
Д
Умовні позначення:
#
Порядковий номер у рейтинговому списку
ПІБ
Прізвище, ім'я, по-батькові абітурієнта
P
Рекомендовано до зарахування Держ. замовлення Договір на навчання
Σ
Сума всіх балів
С
Бали сертифікатів ЗНО або екзаменів
Т
Бали за творчі екзамени
А
Середній бал атестата
О
Додаткові бали за диплом олімпіади або конкурсу МАН
П
Додаткові бали для випускника підготовчого відділення
М
Учасник міжнародної олімпіади
Д
Оригінали документів
© 2010-2015 onaft.edu.ua
Розробка належить andy.od.ua
Theme from vstup.info