Конкурс

Вступна кампанія 2019
Одеська національна академія харчових технологій

Перелік напрямків » 181 Бакалавр (Технології зберігання, консервування та переробки м`яса) (Технології зберігання, консервування та переробки м`яса) » Список абітурієнтів на денній формі навчання Бакалавр

Сторінку оновлено 12:33 06 Серпня 2019 року.



#
ПІБ
P
Σ
С
Т
А
О
П
М
Д
1 Серветник Степан Андрійович + 182.64 147.75 17.8 10 +
2 Бродарська Анна Віталіївна 172.53 150.15 19
3 Костюк Діана Юріївна 170.16 18.8
4 Забара Іван Володимирович 159.86 135.65 18
5 Сударева Олеся Ігорівна 153.66 16.2
6 Іванча Юрій Володимирович 146.33 124.55 16.1 +
7 Гурський Микита Сергійович 138.59 16.3
8 Ахмедієва Анна Дмитрівна 136.76 114.35 17.1 +
9 Фарносов Олег Віталійович 135.41 116.35 16.4
10 Райлян Марія Василівна 134.64 16.3
11 Білоус Вадим Сергійович 132.91 110.35 17.4
12 Петриченко Марина Олексіївна 128.73 16.1
13 Грицак Дмитро Володимирович 121.64 102.95 16.3 +
14 Степарюк Володимир Олександрович 113.40 94.9 14.1
#
ПІБ
P
Σ
С
Т
А
О
П
М
Д
Умовні позначення:
#
Порядковий номер у рейтинговому списку
ПІБ
Прізвище, ім'я, по-батькові абітурієнта
P
Рекомендовано до зарахування Держ. замовлення Договір на навчання
Σ
Сума всіх балів
С
Бали сертифікатів ЗНО або екзаменів
Т
Бали за творчі екзамени
А
Середній бал атестата
О
Додаткові бали за диплом олімпіади або конкурсу МАН
П
Додаткові бали для випускника підготовчого відділення
М
Учасник міжнародної олімпіади
Д
Оригінали документів
© 2010-2015 onaft.edu.ua
Розробка належить andy.od.ua
Theme from vstup.info